top of page

KURSER, TEMADAGE OG FOREDRAG

Kurser, temadage og foredrag

Kurser, temadage og foredrag - men hvorfor?

Organisationer er afhængige af, at medarbejderne kan yde deres bedste hver dag og hver gang, de går på arbejde. Forudsætningen for dette er nogle gange undervisning og anden form for opkvalificering. For medarbejdere og ledere ønsker nemlig at være den bedste udgave af sig selv. Nogle gange skal de dog hjælpes til at få øje på, hvordan de kan blive disse mennesker.

Kurser, temadage og foredrag - om hvad?

Jeg elsker at undervise - og derfor har jeg mange ting på min hylde.

  • Arbejdslivets svære følelser - hvorfor er følelserne så svære, hvor kommer de fra, og hvordan kan de håndteres?

  • Det svære samarbejde med borgere og pårørende - og hvordan man skaber de bedste forudsætninger for samarbejde alligevel. 

  • Lad være med at gøre den vanskelige samtale mere vanskelig, end den faktisk er.

  • Konflikthåndtering - det er faktisk ikke så svært.

  • Hvordan passer man som medarbejder på sig selv i arbejdet med andre mennesker?

Kurser, temadage og foredrag – hvordan? 

Mine kurser, temadage og foredrag er anderledes end mange andre i denne kategori. Kursusmappen er eksempelvis erstattet af kladdehæfte og klistermærker. Ligeledes har jeg droppet powerpoints til fordel for personlige historier fra mit arbejdsliv, som skal gøre undervisningen nærværende og relevant. 

 

318A6969.jpg

Undervisning er først godt, når: 

  • ... deltagerne ikke sover, men er engagerede og aktive. 

  • ... deltagerne forstår teorien og kan overføre den til praksis. 

  • ... deltagerne føler sig inspirerede til at handle anderledes.

  • ... deltagerne også bliver klogere på sig selv som mennesker.

  • ... deltagerne føler sig talt til og ikke talt ned til. 

Jette Feldthause.JPG

Jette Feldthause

Chefkonsulent

Kalundborg Kommune

"Vi har i Kalundborg Kommune i en lang årrække brugt Jacob  som fast underviser på flere af vores kurser, og i den forbindelse har jeg altid oplevet Jacob som en meget professionel og kompetent samarbejdspartner.
Jacob har styr på sit håndværk, han er fleksibel, ambitiøs og fremragende til at omstille sig til de krav og vilkår, jeg opstiller for vores samarbejde."

Mette%20Fiirgaard%20Schneefeldt_edited.j

Mette Fiirgaard Schneefeldt

 

Leder, Den Musiske Skole

Greve Kommune 

"Jeg oplevede Jacob på et kursus, og jeg må sige, at hans person tog mig med storm. Sidenhen har jeg flere gange brugt Jacob i min egen organisation. Medarbejderne er efterhånden lige så glade for Jacob, 

som jeg er.

 

Jeg kan på det varmeste anbefale Jacob til andre".

Tina Hansen.jpg

Tina Hansen

SSA

Holbæk Kommune

"Allerede første gang jeg mødte Jacob, blev jeg fanget af hans evne til at formidle komplicerede og svært tilgængelig teori. Om det er PTSD, transport af følelser i organisationer eller rollebegrebet gør Jacob det tilgængeligt. Hans undervisning giver mig redskaber, som jeg kan gå direkte tilbage i mit arbejde og anvende".  

Christina_Dyrkær.jpg

Christina Dyrekær

Koordinator

Holbæk Kommune

"Det er svært at beskrive helt nøjagtigt, hvad der sker, når man møder ind til undervisning med Jacob. Jeg kan love, at her er en underviser, der rent faktisk holder, hvad han lover!

 

 Med Jacob oplever man dragende, virkeligsnær og meget fokuseret undervisning, uden brug af power point. Tiden flyver afsted, og alle spørgsmål på tavlen, og mere til, bliver besvaret!"

Cecilia.jpg

Cecilia Vejby Andersen

Teamleder, 

Dansk Flygtningehjælp

"Jacob har af et par omgange afholdt kurser for os i håndtering af asylansøgerne. Folk har generelt været meget begejstrede for kurserne, hvor de har oplevet at få rum og sparring i forhold til at kunne tage vare på sig selv og hinanden, når konflikter opstår.

 

Hos Jacob er powerpoints og tunge oplæg erstattet af massevis af engagement og nærværende formidling i både oplæg og tilrettelæggelse af gruppearbejde".

Louise_Løwe.jpg

Louise Løve

Medarbejder, social Rehabilitering

Holbæk Kommune

"Jacobs undervisning er mest af alt gribende og nærværende.

Jacob formår altid at sætte perspektiv på vores daglige udfordringer og tilbyder nye vinkler på vores dilemmaer.

 På den måde bliver jeg altid klogere. Det eneste problem er blot, at tiden går alt for stærkt".

0.jpeg

Marianne Almindsø Andersen

Direktør

Faxe Forsyning

"Jeg har primært brugt Jacob som underviser i konflikthåndtering og borgerkontakt. 

Jacob er en meget dygtig og inspirerende underviser, og han mestrer at få den viden man tilegner sig under en workshop til at forankres, så den efterfølgende kan tages i anvendelse i hverdagen".

CarolineSehested14.jpg

Caroline Sehersted

Leder

Helsingør Bibliotekerne

"Vi havde længe forgæves ledt efter et kursus i konflikthåndtering til vores medarbejdere på biblioteket, indtil vi fandt Jacob. Jacob levede op til vores forventninger. Han gav medarbejderne forståelse for egne reaktionsmønstre og konkrete redskaber til at håndtere de mange udfordrende situationer. Flere sagde, at det var det bedste kursus, de nogensinde havde været på".

Jarl Tofte.jpg

Jarl Tofte

Chefsergant, 

Søværnet. 

"Vi har i snart 5 år haft et samarbejde med Jacob, hvor han et par gange om året underviser nye kadetter  i mental robusthed under udsendelse. 

 

Jacob er umådeligt dygtig til at fange nuancer i samtaler og samle trådene i undervisningen, således kadetterne bliver klogere på sig og virkeligheden på skibet". 

bottom of page