top of page

 TRIVSELS- OG SAMARBEJDSFORLØB

Der er flere årsager, der kan motivere en organisation til at igangsætte et forløb med fokus på bedre trivsel og samarbejde blandt medarbejderne:

  • Stigende stressniveau: Hvis medarbejdere oplever høje niveauer af stress og udbrændthed, kan det have alvorlige konsekvenser for deres trivsel og produktivitet. Et forløb med fokus på trivsel kan hjælpe med at identificere og tackle udfordringer i gruppen eller organisationen.

  • Dårligt arbejdsmiljø: Et presset eller dårligt arbejdsmiljø kan være ødelæggende for medarbejdernes trivsel og motivation. Ved at arbejde med samarbejdsforbedringer og trivselsinitiativer kan organisationen skabe en mere støttende og positiv arbejdskultur.

  • Konflikter og dårlig kommunikation: Konflikter og dårlig kommunikation kan skabe spændinger og forstyrre samarbejdet i organisationen. Et forløb med fokus på samarbejdsforbedringer kan hjælpe med at identificere og løse konflikter samt fremme mere effektiv kommunikation.

 

Samlet set kan et forløb med fokus på bedre trivsel og samarbejde være en investering i organisationens menneskelige kapital og fremtidige succes. Det kan bidrage til at skabe en mere engageret, produktiv og harmonisk arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og organisationen trives.

Metode:

Som organisationspsykolog arbejder jeg ud fra følgende metodik:

  1. Indledende analyse

  2. Målfastsættelse

  3. Design af interventionsstrategi

  4. Implementering

  5. Evaluering og justering

  6. Opfølgning

Gennem denne strukturerede tilgang sigter jeg mod at skabe en sund og produktiv arbejdskultur, hvor medarbejdere trives, samarbejder effektivt og bidrager til organisationens succes på lang sigt.

 

Hvad I konkret har brug for, tænker jeg, vi tager, når I ringer.

 

Forløb
318A7001.jpg
Rolf Hoelgaard.jpeg

Rolf Hoelgaard

,

Chef for Byg, land og Miljø, 

Vordingborg Kommune

"Jacob er en af de bedste konsulenter, jeg har mødt. Han har flere gange formået at få mine medarbejdere til at åbne sig op, engagere sig og byde ind med de problematikker, de står med".

silhouette-female-portrait-clip-art-png-

Jeanne Heskær

 

Næstformand, HMU,

Roskilde Kommune

"Resultatet i forløbet med Jacob var ikke givet på forhånd, og det er det, jeg har sat mest pris på ved vores samarbejde. Vi fandt ud af tingene sammen. Han efterlod os et meget bedre sted, end vi var, da jeg tog kontakt til ham".

silhouette-female-portrait-clip-art-png-

Henrik Brodersen

HR-konsulent

Holbæk kommune

"Vi har haft Jacob tilknyttet i mange år og generelt været glade for samarbejdet. 

Jacob bidrager med stor indsigt i de psykologiske forhold omkring teams, medarbejdere og ledere generelt".

Louise Walentin Nielsen.jpg

Louise Valentin

Teamleder, Bo og Aktivitet

Kalundborg Kommune

"Jeg har haft et tæt samarbejde med Jacob igennem flere år i forhold til afviklingen af flere forløb for organisationens 400 medarbejdere.

 Det har været et fantastisk samarbejde, og jeg har sjældent oplevet så tilfredse medarbejdere". 

Maiken Jensen.jpg

Maiken Jensen

Teamleder, Bosted Søbækhave

Holbæk Kommune

"Forløbet med Jacob lærte os betydningen af at arbejde sammen som gruppe, og ikke som enkelt individer, der går hver sin retning. 

Samlet set leverede Jacob et meget intensivt forløb". 

Heidi Jacobsen.jpg

Heidi Jacobsen

 

Koordinator, Ungekollegiet

Holbæk Kommune.

"Tidligere havde vi en kultur, hvor vi ikke talte med hinanden, men om hinanden. Med Jacobs hjælp blev det for første gang muligt for os at tale ud om de mange svære situationer og episoder, der har været igennem tiden. Det har lettet stemningen imellem os enormt meget." 

lotte-brink.jpg

Lotte Brink

Veterinærchef, 

Fødevarestyrelsen

"De fleste af mine medarbejdere har en naturfaglig tilgang til verden. En tilgang, hvor psykologien nok virker lidt fremmedartet. Jacobs åbenhed og  umiddelbarhed gjorde, at dette aldrig var et problem, og hans budskaber gik rent ind. Jacob hjalp os langt med de udfordringer, vi havde dengang"

silhouette-female-portrait-clip-art-png-

Mette Marie Juul Kristiansen

 


Souschef

Frederikssund Kommune

"Jeg har anvendt Jacob i et forløb for mig og mine medarbejdere. Vi stod i en svær situation, hvor Jacob hjalp os til at komme videre i en kompliceret sag, men også i vores interne samarbejde.

Jeg giver Jacob mine bedste anbefalinger".  

unnamed.jpg

Bente-Marie Christensen

Afdelingleder, ACV

Slagelse Kommune

"Jacob har hjulpet os med at håndtere samarbejde med nogle pårørende. I forløbet fik vi hjælp til at kigge på os selv og fik, på en ny måde, øjnene op for, hvor altafgørende vores egne handlemønstre er for løsningen af udfordringen. Vi havde brug for en, der tydeligt kunne sige ’gør det’ og ’gør ikke det’, og det kan Jacob".

bottom of page