top of page
Samtaler

SAMTALER

 

Mange farer fra tid til anden vild - enten i deres arbejdsliv eller i livet mere generelt set. Nogle gange løser problemerne sig af sig selv. Andre gange kræver det hjælp udefra.

 

Jeg arbejder ud fra et mindste-middelsprincip. Det betyder, at jo hurtigere du eller andre kan klare sig uden min hjælp, desto bedre. Det bliver derfor aldrig samtaler for samtalernes skyld. På den måde er jeg modsat mange andre psykologer.

 

Nogle gange kræver problemer, at vi forstår og arbejder med dem i nutiden. Andre gange skal vi helt tilbage til barndommen. ​

Nogle problemer kan løses i og med hovedet, andre problemer skal løses igennem kroppen. Kroppen lyver nemlig sjældent.

 

Hvis du i øvrigt skulle være interesseret, arbejder jeg hovedsagligt psykodynamisk – inspireret af intensiv dynamisk korttidsterapi og tankefeltterapi.

318A6913.jpg
silhuet-mand.jpg

Sebastian

Klient

"Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet af samtalerne med Jacob, men jeg havde ikke forventet, at det gik så hurtigt med at komme ind til kernen af problemet. Jeg blev hurtigt klog på, hvordan jeg kunne løse mit problem. Jacob er skarp, effektiv og meget nem at tale med." 

silhouette-female-portrait-clip-art-png-

Lotte

Klient

"Jeg har kæmpet med søvnløshed i snart 7 år. Jeg havde faktisk opgivet, indtil jeg mødte Jacob. Det viste sig selv ikke at være fysisk, og i løbet af kun 5 samtaler fik Jacob og jeg talt mig igennem det hele, og jeg kan nu sove igennem.

Jeg tør stadig ikke tro på det."

 

silhuet-mand.jpg

Stieg

Klient

"Jeg har modtaget samtaler med Jacob pga. mit arbejde som Falckredder. Han har hjulpet mig mange gange, både som menneske og far."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Anna

Klient

"Jeg blev henvist til Jacob  pga. depression og angst, som var udløst pga. chikane fra min chef. 

 

Mit psykologforløb har ikke bare hjulpet mig ud af min depression. Det har mig også givet redskaber til at tackle stress og sætte grænser.

 

Jacob er et ualmindelig behageligt menneske og dygtig psykolog, som har formået at samle mig op, da jeg ikke kunne."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Anne Marie

Klient

"Samtalerne med Jacob betyder mere, end ord kan beskrive."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Mette

Klient

"Gennem Jacobs kyndige vejledning får han mig i kontakt med mig selv og mine følelser. Det løser op for de psykiske blokeringer, der hæmmer mig."

silhuet-mand.jpg

Steffen

Klient

"Jeg kan ikke forklare, hvad Jacob kan – måske fordi hans værktøjskasse er så dyb. Han har hjulpet mig og min kæreste mange gange". 

silhuet-mand.jpg

Phillip

Klient

"Jeg synes, terapien hos Jacob har været den mest effektive for mig – og jeg har efterhånden prøvet mange forskellige former for terapi og terapeuter."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Marlene

Klient

"Har benyttet Jacob i forbindelse med en livskrise. Stod midt i en skilsmisse og havde svært ved at mærke, hvad jeg virkelig følte og tænkte. Valgte Jacob, da jeg tidligere har arbejdet med ham i professionelle sammenhænge og har derfor tillid til ham. Jacob formåede på kun to samtaler at få bragt mig så meget i balance, at jeg kunne træffe den rigtige beslutning. Jacob fornemmede meget hurtigt, hvad jeg havde brug for, og derfor var to samtaler nok. Kommer helt sikkert igen, hvis behovet opstår".

bottom of page