top of page
Samtaler

SAMTALER

 

Samtaler - hvorfor?

Ifølge undersøgelser oplever cirka hver tiende danskere igennem livet situationer, som er så voldsomme, at de vurderes som værende decideret behandlingskrævende. Herudover kan de fleste fra tid til anden få ondt i livet af forskellige årsager. For at komme igennem sådanne perioder kan det naturlige valg være et samtaleforløb med en professionel. Ingen skal nemlig stå alene i sådanne situationer, og sådanne perioder bliver lettere at komme igennem med professionel hjælp. 

 

Samtaler - hvordan?

Samtaler kan foregå på mange forskellige måder – afhængig af hvilken psykolog, du taler med. Så hvordan foregår det hos mig?

Det kan måske være rart for dig at vide, at jeg primært er optaget af at forstå, hvorfor du har det, som du har det - og hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig. 

Derfor er jeg også mindre optaget af at diagnosticere dig og forstå dine udfordringer ud fra en særlig psykologisk ramme. Men hvorfor så det? Mest af alt fordi jeg af erfaring ved, at forudsætningen for, at du får det bedre, ikke handler om mit teoretiske standpunkt. Det handler i stedet om, hvorvidt du føler dig tryg ved mig som psykolog, og om du har tiltro til, at jeg kan hjælpe dig.

Samtaler - hvor længe?

Jeg arbejder ud fra et mindstemiddelsprincip.

Jo hurtigere du bliver stærk igen og klare dig uden min hjælp, jo bedre. 

Hos mig får du ikke samtaler for samtalernes skyld. Du skal kunne mærke en effekt - allerede efter første samtale. Det betyder også, at hvis du ikke oplever at få noget ud af første samtale, skal du ikke betale for samtalen, og det står dig frit for at finde en anden psykolog uden yderligere forklaring.

Hvis du i øvrigt skulle være interesseret, arbejder jeg hovedsagligt psykodynamisk – inspireret af intensiv dynamisk korttidsterapi og tankefeltterapi.

318A6913.jpg

Hos mig er samtaler kun gode, når de virker! 

 

Når samtaler virker, går du hjem med en større forståelse af dig selv. Du ved, hvorfor du har det, som du har det, og du ved, hvad du skal gøre for at få det bedre.  

silhuet-mand.jpg

Sebastian

Klient

"Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet af samtalerne med Jacob, men jeg havde ikke forventet, at det gik så hurtigt med at komme ind til kernen af problemet. Jeg blev hurtigt klog på, hvordan jeg kunne løse mit problem. Jacob er skarp, effektiv og meget nem at tale med." 

silhouette-female-portrait-clip-art-png-

Lotte

Klient

"Jeg har kæmpet med søvnløshed i snart 7 år. Jeg havde faktisk opgivet, indtil jeg mødte Jacob. Det viste sig selv ikke at være fysisk, og i løbet af kun 5 samtaler fik Jacob og jeg talt mig igennem det hele, og jeg kan nu sove igennem.

Jeg tør stadig ikke tro på det."

 

silhuet-mand.jpg

Stieg

Klient

"Jeg har modtaget samtaler med Jacob pga. mit arbejde som Falckredder. Han har hjulpet mig mange gange, både som menneske og far."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Anna

Klient

"Jeg blev henvist til Jacob  pga. depression og angst, som var udløst pga. chikane fra min chef. 

 

Mit psykologforløb har ikke bare hjulpet mig ud af min depression. Det har mig også givet redskaber til at tackle stress og sætte grænser.

 

Jacob er et ualmindelig behageligt menneske og dygtig psykolog, som har formået at samle mig op, da jeg ikke kunne."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Anne Marie

Klient

"Samtalerne med Jacob betyder mere, end ord kan beskrive."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Mette

Klient

"Gennem Jacobs kyndige vejledning får han mig i kontakt med mig selv og mine følelser. Det løser op for de psykiske blokeringer, der hæmmer mig."

silhuet-mand.jpg

Steffen

Klient

"Jeg kan ikke forklare, hvad Jacob kan – måske fordi hans værktøjskasse er så dyb. Han har hjulpet mig og min kæreste mange gange". 

silhuet-mand.jpg

Phillip

Klient

"Jeg synes, terapien hos Jacob har været den mest effektive for mig – og jeg har efterhånden prøvet mange forskellige former for terapi og terapeuter."

png-transparent-computer-icons-woman-fem

Marlene

Klient

"Har benyttet Jacob i forbindelse med en livskrise. Stod midt i en skilsmisse og havde svært ved at mærke, hvad jeg virkelig følte og tænkte. Valgte Jacob, da jeg tidligere har arbejdet med ham i professionelle sammenhænge og har derfor tillid til ham. Jacob formåede på kun to samtaler at få bragt mig så meget i balance, at jeg kunne træffe den rigtige beslutning. Jacob fornemmede meget hurtigt, hvad jeg havde brug for, og derfor var to samtaler nok. Kommer helt sikkert igen, hvis behovet opstår".

bottom of page